Skip to main content
Thursday, 21 March 2024 1:00 PM CET

In-person

.

CET

Power BI: Visueel, interactief en mobiel rapporteren

Hands-on workshop voor financiële profielen

Eén beeld zegt meer dan duizend woorden. Power BI is de volgende stap voor de ervaren Excel gebruiker bij het opmaken van doelgerichte rapporten! Slim gebruik van visualisaties brengt uw rapportering naar een hoger niveau en draagt bij tot de interpretatie en analyse van de prestaties van uw teams. Op die manier maakt u meer impact dan ooit te voren!

Donderdag 21 maart 2024 | 13u-18u | Deloitte Gent
Donderdag 28 maart 2024 | 13u-18u | Deloitte Hasselt

Power BI - Hands-on classroom workshop

21 maart 2024 - Deloitte Gent
28 maart 2024 - Deloitte Hasselt

Hands-on workshop
 

Maak op een boeiende manier kennis met Power BI, de gebruiksvriendelijke Business Intelligence-tool van Microsoft die u in staat stelt om snel uw belangrijkste data te visualiseren en uw impact te vergroten door middel van analyses en inzichten.

Tijdens deze sessie zullen we een praktische benadering hanteren, waarbij theoretische concepten worden afgewisseld met concrete voorbeelden van datamodellering en visualisaties.

Controllers en business/finance analisten die meer uit hun data willen halen.

Een eerste kennismaking met Power BI of PowerPivot is
aangeraden, maar niet noodzakelijk.

Als deelnemer ontvangt u de presentatie en het leermateriaal. Dit omvat oefeningen met hun oplossing die tijdens de workshop aan bod komen.

Schrijf u via de registratieknop onderaan de pagina in voor een sessie naar keuze. 

21 maart 2024 | Deloitte Gent
28 maart 2024 | Deloitte Hasselt

Deelname is gratis en vrijblijvend. Indien u zich inschrijft en toch verhinderd bent, gelieve ons op voorhand te verwittigen.

Wat kan u verwachten?


U zult leren hoe u een duidelijk en aantrekkelijk rapport kunt opbouwen, en we zullen technieken aanreiken voor het effectief visualiseren van gegevens en het volgen van het analyse pad. Op deze manier wordt direct duidelijk hoe Power BI uw organisatie kan versterken en helpen groeien naar een inzicht-gedreven organisatie.

We zijn ervan overtuigd dat deze hands-on kennismaking uw team zal helpen om de kracht van Power BI te begrijpen en de eerste stappen te zetten naar een meer data-gedreven benadering binnen uw organisatie.