Naša web stranica koristi tzv. cookije ili kolačiće kako bi Vam prilagodili ponuđeni sadržaj te omogućili kvalitetniju uslugu. Korištenjem naše web stranice pristajete na cookije koje koristimo. Za više informacija molimo Vas pročitajte naše uvjete korištenja cookija.

Dodaj u favorite E-mail Ispiši ovu stranicu

Pravna odgovornost

Ova Pravna odgovornost (u daljnjem tekstu „Uvjeti korištenja“) uređuje korištenje stranica u okviru web stranica deloitte.com koje su u gornjem lijevom kutu označene kao „Global>Hrvatska” (u daljem tekstu: „ove web stranice”).

Korištenjem ovih web stranica, prihvaćate ove Uvjete korištenja. Ukoliko ih ne prihvaćate, molimo Vas da ne koristite ove web stranice i odmah ih napustite.

Ove web stranice uređuje Deloitte d.o.o. (u daljem tekstu: „mi" ili „naš").

Osim ovih web stranica, postoje i globalne web stranice i web stranice posvećene određenim državama, regijama ili sektorima u okviru web stranica deloitte.com, koje su posebno označene u gornjem lijevom kutu. Te globalne stranice i stranice posvećene određenim državama, regijama i sektorima uređuje Deloitte Touche Tohmatsu Limited („DTTL") ili neka druga članica mreže DTTL, ili neko od naših ili njihovih povezanih lica (sve gore navedeno, uključujući i nas, u daljem tekstu: „mreža Deloitte").

Ako nije drugačije naznačeno, sadržaj na ovim web stranicama osigurava Deloitte Hrvatska ili neka druga članica mreže Deloitte.

Ako nije drugačije naznačeno u samom sadržaju, imate pravo pregledavati, kopirati, printati i distribuirati (ali ne smijete menjati) sadržaj na ovim web stranicama, pod uvjetom (a) da ga koristite u informativne, nekomercijalne svrhe i (b) da svaka kopija sadržaja koju napravite mora imati obavijest o autorskim pravima, ili druge napomene u vezi sa sadržajem ako to slučaj zahtjeva.

Nemate pravo kopirati ili koristiti software, vlasničke procese ili programe koji se koriste na vim web stranicama.

Ako to ovim Uvjetima nije izričito predviđeno, nemate pravo koristiti imena „Deloitte", „Touche", „Tohmatsu", „Deloitte Touche Tohmatsu", „Deloitte & Touche", logotip Deloitte, logotip Deloitte Touche Tohmatsu, kao ni ostalih registriranih ili neregistriranih oznaka mreže Deloitte koji se pojavljuju na našim web stranicama.

Oznake drugih entiteta na na ovim web stranicama pojavljuju se samo za potrebe identifikacije i ne ukazuju na to da su ti entiteti odobrili ove web stranice ili bilo što od njegovog sadržaja. Ovi Uvjeti Vam ne daju nikakvo pravo na korištenje oznaka drugih entiteta.

Izjava i ograničenju odgovornosti

NAMJENA MATERIJALA I INFORMACIJA, KOJE OVDJE DAJE DELOITTE HRVATSKA, JE PRUŽITI OPĆE INFORMACIJE O NEKOJ TEMI ILI TEMAMA TE OVI MATERIJALI NE PREDSTAVLJAJU ISCRPNU RAZRADU TIH TEMA.

SUKLADNO TOME, INFORMACIJE IZ MATERIJALA NE PREDSTAVLJAJU PROFESIONALNI SAVJET ILI USLUGU IZ REVIZIJSKOG, POREZNOG, PRAVNOG, INVESTICIJSKOG, SAVJETNIČKOG ILI NEKOG DRUGOG PODRUČJA.

OVE INFORMACIJE NISU NAMIJENJENE KAO ISKLJUČIVA OSNOVA ZA ODLUKE KOJE MOGU UTJECATI NA VAS ILI VAŠE POSLOVANJE. PRIJE DONOŠENJA BILO KAKVE ODLUKE ILI PODUZIMANJA BILO KAKVIH RADNJI KOJE MOGU UTJECATI NA VAŠE OSOBNE FINANCIJE ILI VAŠE POSLOVANJE, SVAKAKAKO ZATRAŽITE SAVJET KVALIFICIRANOG PROFESIONALNOG KONZULTANTA.

OVI MATERIJALI I INFORMACIJE KOJE ONI SADRŽE, DANI SU TAKVIMA KAKVI JESU, A DELOITTE HRVATSKA NE DAJE NIKAKVO IZRIČITO NITI IMPLICITNO JAMSTVO U SVEZI S MATERIJALIMA ILI INFORMACIJAMA KOJE SADRŽE. BEZ OGRANIČAVANJA SPOMENUTOG, DELOITTE HRVATSKA NE JAMČI DA MATERIJALI ILI INFORMACIJE U NJIMA NE SADRŽE GREŠKE NITI DA UDOVOLJAVAJU SPECIFIČNIM KRITERIJIMA IZVEDBE ILI KVALITETE. DELOITTE HRVATSKA IZRIČITO SE OGRAĐUJE OD SVIH NEIZRAVNIH JAMSTAVA, UKLJUČUJUĆI, BEZ OGRANIČENJA, JAMSTVA KOJA SE ODNOSE NA UTRŽIVOST, VLASNIŠTVO, PRIMJERENOST ODREĐENOJ SVRSI, PRAVILNOST U ODNOSU NA ZAKONE, PROPISE I DRUGE AKTE, KOMPATIBILNOST, SIGURNOST I TOČNOST.

OVE MATERIJALE I INFORMACIJE KOJE SADRŽE, KORISTITE NA VLASTITI RIZIK I PREUZIMATE PUNU ODGOVORNOST I RIZIK ZA GUBITKE KOJI MOGU NASTATI NJIHOVIM KORIŠTENJEM. U SVEZI S KORIŠTENJEM OVIH MATERIJALA I INFORMACIJA KOJE ONI SADRŽE, DELOITTE HRVATSKA NE SNOSI ODGOVORNOST NI ZA KAKVU POSEBNE, NEIZRAVNE ILI POSLJEDIČNE ŠTETE ILI KAZNENE ODŠTETE, BILO PO UGOVORNOJ, ZAKONSKOJ GRAĐANSKOPRAVNOJ OSNOVI, KOJA UKLJUČUJE, ALI NE ISKLJUČIVO, NEHAJ, ILI PREMA NEKOJ DRUGOJ OSNOVI.

OBAVIJEST OSTAJE NA SNAZI I U SLUČAJU DA NEŠTO OD GORE NAVEDENOG, IZ BILO KOJEG RAZLOGA, NIJE U POTPUNOSTI ZAKONSKI PRIMJENJIVO.

Društveni servisi