Naša web stranica koristi tzv. cookije ili kolačiće kako bi Vam prilagodili ponuđeni sadržaj te omogućili kvalitetniju uslugu. Korištenjem naše web stranice pristajete na cookije koje koristimo. Za više informacija molimo Vas pročitajte naše uvjete korištenja cookija.

Dodaj u favorite E-mail Ispiši ovu stranicu

Stavovi financijskih direktora Srednje Europe

Restrukturiranje u fokusu

Početna Priopćenje za javnost
Podijelite na LinkedInu    Podijelite na Facebooku    Podijelite na Tweeteru

 

Juraj MoravekJuraj Moravek, partner u Deloitteu Hrvatska: “Ovakvi nalazi ne čude, s obzirom da je spremnost na poduzimanje rizika niska (18,4%) i da niti jedan financijski direktor u Hrvatskoj ne predviđa rast BDP-a te da s druge strane smatraju da će nezaposlenost i ove godine rasti”

Predstavljamo vam novo Istraživanje stavova financijskih direktora u Srednjoj Europi, koje je provedeno tijekom veljače, ožujka i travnja 2013. godine. Istraživanjem su obuhvaćeni financijski direktori najvećih tvrtki u 13 zemalja Srednje Europe (Albanija & Kosovo, Bugarska, Češka, Estonija, Hrvatska, Madžarska, Litva, Latvija, Poljska, Rumunjska, Srbija, Slovačka i Slovenija).

Istraživanje pokazuje da se udio financijskih direktora koji smatraju da je financijska perspektiva njihove tvrtke bolja nego što je bila prije pola godine smanjio u odnosu na prethodni krug istraživanja. U prošlom je krugu gotovo polovica ispitanika financijsku perspektivu svoje tvrtke promatrala optimistično, dok ih je sada 42 posto.

Konferencija za tisak

       

Pogledajte ostala istraživanja

Hrvatska
Albanija
i Kosovo
Bugarska
Češka
Estonija
Madžarska
Latvija
Litva
Poljska
Rumunjska
Srbija
Slovačka
Slovenija
   

Kontaktni podaci

Ime i prezime:
Ana Kovačec Cofek
Tvrtka:
Deloitte Hrvatska
Naziv radnog mjesta:
Menadžerica, marketing i korporativne komunikacije
Telefon:
+385 (1) 23 51 900
E-mail:
acofek@deloittece.com

Povezane teme

Društveni servisi