Naša web stranica koristi tzv. cookije ili kolačiće kako bi Vam prilagodili ponuđeni sadržaj te omogućili kvalitetniju uslugu. Korištenjem naše web stranice pristajete na cookije koje koristimo. Za više informacija molimo Vas pročitajte naše uvjete korištenja cookija.

Dodaj u favorite E-mail Ispiši ovu stranicu

Sigurnost, privatnost i otpornost

Security, Privacy and ResiliencySve veći broj sigurnosnih incidenata i prekršaja pravila privatnosti te s tim povezane strože mjere predviđene regulativom, kao i prijetnje organizacijama nadilaze specifičnosti pojedinog incidenta.

Da bismo organizacijama pomogli da izbjegnu biti idućom žrtvom sigurnosnog incidenta:

  • pomažemo im u kompleksnim i novim pitanjima kao što su krađa identiteta, upravljanje pristupom, neovlašteno davanje informacija, sigurnost na internetu i pad sustava
  • pružamo im pomoć u upravljanju informacijskim i tehnološkim rizicima nudeći tzv. end-to-end rješenja konzistentnom primjenom dokazanih metodologija i alata
  • koristimo vrhunski osposobljene stručnjake za pitanja sigurnosti koji su svoje iskustvo stekli na slučajevima iz prakse.

Povezani sadržaj

Kompjuterska sigurnost.Evolucija. Kompjuterska sigurnost.Evolucija.
U manje od 300 sekundi doživite brzinu i intenzitet cyber napada. Pogledajte kako se odvija i otkriva, kako se tvrtke mogu braniti, preuzeti kontrolu i učinkovito uzvratiti. Jeste li spremni?

Ostanite povezani

Zahtjev za suradnju

Zahtjev za suradnju

Pišite nam

Pišite nam

Office locator

Naš ured 

Podjelite sadržaj

LinkedIn Facebook Tweeter Ostalo

Društveni servisi