Naša web stranica koristi tzv. cookije ili kolačiće kako bi Vam prilagodili ponuđeni sadržaj te omogućili kvalitetniju uslugu. Korištenjem naše web stranice pristajete na cookije koje koristimo. Za više informacija molimo Vas pročitajte naše uvjete korištenja cookija.

Dodaj u favorite E-mail Ispiši ovu stranicu

Preustroj kontrola i izražavanje uvjerenja

Controls Transformation & AssuranceU okružju koje je sve izloženije prijetnjama kroz informatičke sustave, nedostupnost tehnologije, ugrožavanje integriteta podataka i kvalitete, problematiku rukovođenja i obveze čuvanja privatnosti, organizacijama je potrebno da se uvjere u integritet, tajnost i dostupnost svojih informacija i informacijskih sustava. Koristeći globalnu mrežu i temeljita sektorska znanja Deloitteovi stručnjaci pomažu organizacijama da ublaže rizike povezane s internim sustavima, poslovnim procesima, projektima, aplikacijama, podacima i oslanjanju na treće osobe.

Interna revizija 

Internal AuditOrganizacijama je potreban savjet, potrebne su im stručne kompetencije i analitičke vještine i u povoljnim i u nepovoljnim ekonomskim uvjetima. Deloitteovi stručnjaci za internu reviziju pomažu upravama, nadzornim odborima i izvršnim rukovoditeljima u kvalitetnijem upravljanju korporativnim rizicima. Organizacijama pomažemo podizati razinu efikasnosti, kvalitete i vrijednosti kroz internu reviziju.

Na vrh stranice   

Izražavanje uvjerenja o informacijskim i kontrolnim sustavima 

Information & Controls Assurance Informacijski sustavi naslanjaju se na radne procese koji, ako nisu kvalitetno primijenjeni, praćeni i upravljani, mogu postati izvor većeg rizika. Unatoč sofisticiranosti tehničkih informacijskih sustava, oni nisu nepogrešivi. S vremena na vrijeme generiraju nepotpune, netočne i nevažeće informacije, i to iz brojnih razloga. Sve veća zabrinutost oko pitanja upravljanja korporativnim informatičkim sustavima, sigurnosnim prijetnjama, kvalitete podataka i zakonom propisanih obveza čuvanja privatnosti, danas je, više nego ikada do sada, organizacijama nasušno potrebno uvjerenje o integritetu, tajnosti i dostupnosti njihovih informacija i informacijskih sustava. Deloitteove usluge izražavanja uvjerenja o informacijskim i kontrolnim sustavima usmjerene su na prepoznavanje i ublažavanje rizika koji utječu na interne sustave, poslovne procese, projekte, aplikacije, podatke i treće osobe.

Na vrh stranice   

Ugovorni rizik i primjena ugovora 

Contract Risk & ComplianceU današnjem poslovnom svijetu rijetke su organizacije koje nastupaju same. Sve je veći broj onih koje, da bi ostvarile svoje ciljeve, dijelove svog poslovanja ustupaju vanjskim davateljima usluga, daju licencije, sklapaju saveze i druge oblike poslovnog partnerstva. Ovako složeni odnosi regulirani su financijskim i pravnim ugovorima čija primjena se često nekvalitetno nadgleda. Kvalitetno osmišljen program praćenja ugovornih rizika i primjene ugovornih odredaba može organizacijama pomoći u boljem prepoznavanju i ublažavanju rizika, uz istovremenu realizaciju većih koristi od poslovnih dogovora. Riječ je o uslugama koje su fokusirane na upravljanje rizicima na način da organizacijama pomognu u optimiranju odnosa s drugim subjektima u nastojanjima da unaprijede procese, ostvare najveće moguće prihode, upravljaju troškovima, rizicima, jačaju odnose i ostvaruju bolje rezultate.

Na vrh stranice   

Održivost i rizik klimatskih promjena 

Sustainability and Climate Change Risk Services U današnjem poslovnom okružju u kojem organizacije bivaju sve svjesnije iznimne važnosti uspostavljanja ravnoteže između financijskih, društvenih i ekoloških prioriteta, pomno usklađena strategija održivosti i klimatskih promjena ključna je za uspješnost. Deloitteovi stručnjaci pomažu klijentima da uspješno upravljaju korporativnom odgovornošću i pitanjima održivog razvoja. Naš tim ima iskustvo i znanja iz nekolicine sektora kojima može pomoći klijentima da u svoje poslovanje ugrade korporativnu odgovornost neovisno o tome gdje posluju.

Na vrh stranice   

Ostanite povezani

Zahtjev za suradnju

Zahtjev za suradnju

Pišite nam

Pišite nam

Office locator

Naš ured 

Podjelite sadržaj

LinkedIn Facebook Tweeter Ostalo

Društveni servisi