Naša web stranica koristi tzv. cookije ili kolačiće kako bi Vam prilagodili ponuđeni sadržaj te omogućili kvalitetniju uslugu. Korištenjem naše web stranice pristajete na cookije koje koristimo. Za više informacija molimo Vas pročitajte naše uvjete korištenja cookija.

Dodaj u favorite E-mail Ispiši ovu stranicu

Usluge upravljanja rizicima u poduzećima

Enterprise risk servicesVođenje poduzeća u izazovnim gospodarskim uvjetima samo za sebe znači rizik koji je izravno povezan sa specifičnostima predmeta poslovanja. Naše usluge upravljanja korporativnim rizicima pomažu glavnim rukovoditeljima da bolje razumiju rizike svojstvene njihovom poslovanju, od vođenja poslova do mreže. Nudimo paletu raznih usluga koje su na raspolaganju klijentima za mjerenje, upravljanje i kontroliranje rizika s ciljem podizanja razine pouzdanosti sustava i procesa u cijelom poduzeću.

Nudimo široku paletu usluga osmišljenih na način koji će vam pomoći da steknete uvid u poslovne rizike, odredite prihvatljivu izloženost tim rizicima, uvedete kontrole i stalno mjerenje i praćenje rizika i poštivanja pravila

Naši stručnjaci specijalizirani su za kontrolne rizike u raznim sektorima i mogu vam pomoći ne samo u procjeni rizika nego i u preustroju sustava za upravljanje rizicima u vašoj organizaciji koje će omogućiti veću efektivnost i manje neugodnih iznenađenja.

Saznajte više

  • Istraživanje stavova financijskih direktora u Srednjoj Europi
  • Predviđanja u telekomunikacijama, medijima i tehnologiji za 2014. godinu
    Globalna predviđanja u TMT sektoru

Ostanite povezani

Zahtjev za suradnju

Zahtjev za suradnju

Pišite nam

Pišite nam

Office locator

Naš ured 

Podjelite sadržaj

LinkedIn Facebook Tweeter Ostalo

Društveni servisi