Naša web stranica koristi tzv. cookije ili kolačiće kako bi Vam prilagodili ponuđeni sadržaj te omogućili kvalitetniju uslugu. Korištenjem naše web stranice pristajete na cookije koje koristimo. Za više informacija molimo Vas pročitajte naše uvjete korištenja cookija.

Dodaj u favorite E-mail Ispiši ovu stranicu

Savjeti u vezi s korporativnim financijama

Corporate financial advisory Usluge koje se odnose na korporativne financije su svojom dubinom i širinom bez premca na tržištu. Raspolažemo stručnjacima s dokazanim sposobnostima u provedbi i vođenju kao pomoć klijentima u procesu izrade i provedbe strateških ciljeva do samog uspješnog zaključenja procesa. Naši klijenti razlikuju se i po izazovima koje sami za sebe predstavljaju za nas, kao i po tržištima na kojima nastupaju, ali je zajedničko što sa svima njima dijelimo entuzijazam za napredak na tržištu.

Iskusni smo i u pružanju pomoći klijentima da prepoznaju prilike za transakcije, pronađu potencijalne kupce, odnosno prodavatelje te da pregovorima dođu do sporazuma. Klijentima pomažemo da steknu uvid u alternativna rješenja, pripreme strategiju pregovaranja dajući preporuke za odgovarajući pristup i pomoć u pokretanju, strukturiranju, procjeni vrijednosti, financiranju i provedbi rješenja.

 

  

Savjetovanje kupaca u transakcijama preuzimanja

Cilj nam je, davanjem stručnih savjeta o ključnim elementima uspješnog preuzimanja, smanjiti rizike svojstvene svakom preuzimanju, a to su: planiranje, pronalaženje ciljnog subjekta i provedba.

Klijentima pomažemo da pronađu odgovor na važna strateška pitanja, kao što su:

  • Treba li težiti preuzimanju kojim će se povećati udjel na tržištu ili kojim će doći do diversifikacije?
  • Je li bolje dati se u potragu za poslovnim subjektima koji nude vertikalnu integraciju ili onima koji će u kombinaciji s postojećim subjektom donijeti sinergijske učinke?

Na vrh stranice    

Savjetovanje prodavatelja u transakcijama preuzimanja

Odluka o prodaji poduzeća je za mnoge direktore i vlasnike odluka koju donose samo jednom i samo je jedna prilika da donesena odluka bude dobra. Prodajete li ispod cijene ili trebate brzo reagirati da biste realizirali ulaganje, a ne se izložili daljnjoj neizvjesnosti?

Vlasnicima i upravi dajemo smjernice u svakoj fazi transakcije kako bismo im pomogli da kao prodavatelji ostvare najbolje moguće uvjete. Prodavateljima dajemo neovisne savjete i podršku da bismo im pomogli izbjegnuti brojne zamke i povećati izglede za uspješnu transakciju.

Na vrh stranice    

Studije isplativosti i poslovni planovi

Naš tim za financijsko savjetovanje izrastao je iz dugogodišnjih strateških odnosa s našim klijentima. Izrada studije isplativosti ili poslovnog plana važan je korak u životu većine poduzetnika, osobito kod pokretanja poslovanja i novih projekata. Pomažući poduzetnicima u usmjeravanju poslovanja od samog početka nastojimo izgraditi povjerenje koje će trajati godinama. Studija isplativosti je možda najvažniji korak u izradi novih projekata jer pogreške u ranim fazama mogu trajno narušiti izglede za uspješnost projekta. Kvalitetnu studiju lako je pretočiti u tržišno utemeljen strateški plan kao podlogu za donošenje svih budućih odluka.

Poslovni plan više je usmjeren na konkretne radnje koje se poduzimaju za vrijeme i nakon provedbe projekta.

Na vrh stranice   

Ostanite povezani

Zahtjev za suradnju

Zahtjev za suradnju

Pišite nam

Pišite nam

Office locator

Naš ured 

Podjelite sadržaj

LinkedIn Facebook Tweeter Ostalo

Društveni servisi