Naša web stranica koristi tzv. cookije ili kolačiće kako bi Vam prilagodili ponuđeni sadržaj te omogućili kvalitetniju uslugu. Korištenjem naše web stranice pristajete na cookije koje koristimo. Za više informacija molimo Vas pročitajte naše uvjete korištenja cookija.

Dodaj u favorite E-mail Ispiši ovu stranicu

Transferne cijene

coin jars Multinacionalne tvrtke djeluju u vrlo složenom okruženju. Rastući volumen i raznovrsnost transakcija unutar kompanija, i formiranje propisa koji se odnose na transferne cijene, popraćeno povećanjem međunarodne aktivnosti u cijelom svijetu, učinili su transferne cijene vodećim pitanjem upravljanja rizicima.

Cilj Deloitteovog tima za transferne cijene, je da pomaže tvrtkama smanjiti rizike putem ujednačavanja praktičnih rješenja za transferne cijene s cjelokupnim globalnim poslovnim operacijama i ciljevima da asistira oko strateške dokumentacije koja podupire prakse transfernih cijena te učinkovito rješava sporove. Deloitte ima odličnu reputaciju. Naše usluge uključuju:

Planiranje transfernih cijena i dokumentacija 

Deloitteovi stručnjaci pomažu poreznim obveznicima s pripremom domaće i strane dokumentacije, pripremom izveštaja o transfernim cijenama koji analiziraju i prirode njihovih međukompanijskih cijena. Mi također pomažemo multinacionalnim kompanijama s više inozemnih podružnica u pripremi globalne dokumentacije koja na učinkovit i dosljedan način zadovoljava sve zahtjeve.

Vrh stranice

Porezna optimizacija poslovnih procesa 

Globalna pravila o transfernim cijenama često zahtijevaju od poreznih obveznika da objasne ekonomske osnove i rezultate njihovih međukompanijskih transakcija. Deloitteovi timovi sastoje se od ekonomista, pravnika, računovođa i financijskih analitičara koji pregledaju interne podatke klijenata i povezuju ih s javno dostupnim izvorima i originalnim istraživanjima, sa ciljem da pomognu klijentu da objasni ekonomske osnove predmetnih međukompanijskih transakcija. To uključuje pregled rizika izdvajanja za međukompanijske aranžmane u skladu sa relevantnom industrijskom analizom, primjenu metoda i uputa pružene u nacionalnim poreznim pravilima i OECD smjernicama.

Vrh stranice

Više Saznajte više

 • Bespovratne novčane potpore za kupnju električnih i hibridnih vozila
  Javni poziv za sufinanciranje
  Porezne i EU novosti, travanj 2014.
 • Izmjena odredbi Pravilnika o PDV-u o kategoriji motornih vozila za koja je pri stjecanju dopušten odbitak pretporeza
  Porezne novosti, travanj 2014.
 • FATCA - obavijest o statusu pregovora
  Porezne novosti, travanj 2014.

Ostanite povezani

Zahtjev za suradnju

Zahtjev za suradnju

Kontaktirajte nas

Pišite nam

Naš ured

Naš ured

RSS Feeds

RSS Feeds

Podijelite na LinkedInu Podijelite na Facebooku Podijelite na Tweeteru Podijelite na ...

YouTube

YouTube

Društveni servisi