Naša web stranica koristi tzv. cookije ili kolačiće kako bi Vam prilagodili ponuđeni sadržaj te omogućili kvalitetniju uslugu. Korištenjem naše web stranice pristajete na cookije koje koristimo. Za više informacija molimo Vas pročitajte naše uvjete korištenja cookija.

Dodaj u favorite E-mail Ispiši ovu stranicu

Indirektni porezi

 

spice jar

Carina i globalna trgovina
Učinkovito upravljanje odlukama i obvezama povezanim s globalnom trgovinom od strateškog je značenja za globalni nabavni lanac svake tvrtke. Deloitte raspolaže vodećom globalnom mrežom stručnjaka za carinu i globalnu trgovinu koji posjeduju iskustvo u globalnoj trgovinskoj strategiji, automatizaciji procesa, kontroli izvoza i poštivanju regulativa pri uvozu i izvozu. Naši stručnjaci pomažu pri izradi strategija i stukturiranju globalnih transakcija s ciljem smanjenja carinskih plaćanja i ostalih međunarodnih trgovinskih troškova te povećanjem povrata carine. Deloitteovi experti osiguravaju da se poštivanje pravnih i regulatornih zahtjeva odvija na isplativ način.

 

map pins Indirektni porez (VAT or GST)
PDV, porez na promet i drugi slični porezi široko su rasprostranjeni tip transakcija, a rizik povezan s njima pojavit će se bez obzira na profitabilnost. Budući da većina zemalja ima takve poreze, oni imaju utjecaja na glavninu transakcija. Deloitte može pomoći s pravodobnim planiranjem i primjenom rješenja za usuglašavanje s regulativama.To može pomoći klijentima da smanje svoje troškove, minimaliziraju rizik te su istodobno sigurni da ništa nije prepušteno slučaju.

Više Saznajte više

  • FATCA - obavijest o statusu pregovora
    Porezne novosti, travanj 2014.
  • Povećanje trošarine na duhanske proizvode
    Porezne novosti, ožujak 2014.
  • Izmjene i dopune propisa o porezu na dodanu vrijednost (“PDV”)
    Porezne novosti, ožujak 2014.

Ostanite povezani

Zahtjev za suradnju

Zahtjev za suradnju

Kontaktirajte nas

Pišite nam

Naš ured

Naš ured

RSS Feeds

RSS Feeds

Podijelite na LinkedInu Podijelite na Facebooku Podijelite na Tweeteru Podijelite na ...

YouTube

YouTube

Društveni servisi