Naša web stranica koristi tzv. cookije ili kolačiće kako bi Vam prilagodili ponuđeni sadržaj te omogućili kvalitetniju uslugu. Korištenjem naše web stranice pristajete na cookije koje koristimo. Za više informacija molimo Vas pročitajte naše uvjete korištenja cookija.

Dodaj u favorite E-mail Ispiši ovu stranicu

Globalne poslovne porezne usluge

toy blocks

Korporativni porezi

Deloitte osigurava cjelovit, praktičan pristup poreznom planiranju koji međunarodnim tvrtkama omogućuje poštivanje globalnih poreznih i statutornih odgovornosti, identificirajući pritom prilike za daljnje porezno planiranje. 

Deloitte nudi specijalizirane usluge radi postizanja troškovne učinkovitosti koja je u skladu s profilom upravljanja rizika u tvrtki. Smatramo da je najbolja porezna strategija ona koja je uravnotežena s poslovanjem tvrtke i integrirana s njezinim ukupnim poslovnim planom.
 

wind turbine

Istraživanje i razvoj te državni poticaji

Deloitte pomaže klijentima smanjiti efektivni trošak poslovanja na lokalnoj i globalnoj razini optimizacijom novčanih poticaja koji su im na raspolaganju, kao i onih koji se temelje na budućim investicijskim planovima. 

Naši stručnjaci surađuju s timom za procjenu kvalitete, koji pregledava finalne rezultate i izračune, kako bi procijenio jesu li pravila i drugi kriteriji ispravno primijenjeni, kao i jesu li uzeti u obzir ukupni raspon troškova. Osiguravamo dodatnu transparentnost procesa i usuglašavanje s regulatornim promjenama, primjenom globalnih tehnoloških rješenja i dubinske porezne ekspertize.

 

Više Saznajte više

  • Izmjena odredbi Pravilnika o PDV-u o kategoriji motornih vozila za koja je pri stjecanju dopušten odbitak pretporeza
    Porezne novosti, travanj 2014.
  • Aktivnosti tvrtki u istraživanju i razvoju za 2014. godinu

Ostanite povezani

Zahtjev za suradnju

Zahtjev za suradnju

Kontaktirajte nas

Pišite nam

Naš ured

Naš ured

RSS Feeds

RSS Feeds

Podijelite na LinkedInu Podijelite na Facebooku Podijelite na Tweeteru Podijelite na ...

YouTube

YouTube

Društveni servisi