Naša web stranica koristi tzv. cookije ili kolačiće kako bi Vam prilagodili ponuđeni sadržaj te omogućili kvalitetniju uslugu. Korištenjem naše web stranice pristajete na cookije koje koristimo. Za više informacija molimo Vas pročitajte naše uvjete korištenja cookija.

Dodaj u favorite E-mail Ispiši ovu stranicu

Korporativni porezi

stacked toy blocksDeloitte posjeduje dubinsko znanje o poreznim i regulatornim zahtjevima, kao i iskustvo u njihovoj primjeni diljem svijeta. Praktični, inovativni porezni savjeti, usklađeni s regulativom i u kombinaciji s našom globalnom mrežom, pružaju povjerenje u Deloitteov sustavni pristup u svim područjima. Deloitte pomaže pojednostaviti upravljanje porezima i nadzor nad njima, osiguravajući istodobno globalnu vidljivost pri donošenju strateških odluka, utemeljenih na poznavanju materije, i to uz sve prednosti koje donosi poslovanje s globalnom tvrtkom kao što je naša. Naše usluge uključuju:

Usuglašavanje s regulativom 

Kako se poslovne operacije šire na nova tržišta, povećavaju se rizici u vezi upravljanja poreza i usuglašavanja s regulativom povezanom s izvještavanjem. Deloitteova globalna mreža omogućuje našim poreznim savjetnicima pružanje potpore multinacionalnim organizacijama u postizanju njihovih ciljeva – točne i troškovno opravdane usuglašenosti s regulativom, koja osigurava i globalnu vidljivost pravih informacija na temelju kojih je moguće donositi kvalitetne strateške odluke.

Vrh stranice

Usluge u vezi poreznih nedoumica 

Međunarodne organizacije sve će više vremena i resursa trošiti na upravljanje poreznim nejasnoćama, kako na lokalnom, tako i na međunarodnom tržištu. Porezne vlasti međusobno razmjenjuju informacije o tvrtkama i sve više pozornosti posvećuju slučajevima nepoštivanja zadanih pravila. U Deloitteovom timu nalaze se i bivši porezni stručnjaci iz državne uprave, specijalisti za alternativna rješavanja razmirica, a u mnogim zemljama i stručnjaci za porezno parničenje, koji međunarodnim kompanijama pomažu na svim razinama upravljanja poreznim nejasnoćama.

Vrh stranice

Savjetodavne usluge 

Jedan od najvećih izazova - ali i najvećih prilika - za porezne obveznike jest učinkovito upravljanje lokalnim i inozemnim porezima kako bi se uravnotežili s cjelokupnim poslovnim ciljevima i operacijama. Deloitte tvrtkama nudi savjete o širokom spektru lokalnih i inozemnih poreznih pitanja, uključujući upravljanje globalnom učinkovitom poreznom stopom, poslovno restrukturiranje i planiranje u vezi učinka novih i budućih regulativa. Naš tim pomaže tvrtkama primijeniti praktične i inovativne strategije boljeg upravljanja porezima na dobit i poboljšanja novčanog tijeka,kako bi se tvrtke mogle fokusirati na razvoj svog poslovanja.

Vrh stranice

Usluge savjetovanja nakon procesa preuzimanja tvrtke 

Sve transakcije - bilo da je riječ o spajanjima, preuzimanjima, joint venture pothvatima, kapitalnim investicijama ili odvajanjima – predstavljaju složene probleme potencijalnih poreznih rizika, ali i pružaju priliku za primjenu praktičnih strategija za poboljšanje porezne učinkovitosti i izvjesnosti. Kad takvi poslovni potezi uključuju kompanije koje posluju globalno, suočavajući se pritom s nizom dodatnih problema. Čitav proces još je kompliciraniji. Deloitte pomaže klijentima učinkovito snalaženje u velikom broju poreznih, računovodstvenih, pravnih, regulatornih, kulturalnih i radno-pravnih pitanja, koja se mogu pojaviti prilikom transakcija, te omogućuje klijentima uvid u situaciju kao i anticipiranje unutar postintegracijske sinergije.

Vrh stranice

Više Saznajte više

 • Izmjena odredbi Pravilnika o PDV-u o kategoriji motornih vozila za koja je pri stjecanju dopušten odbitak pretporeza
  Porezne novosti, travanj 2014.
 • FATCA - obavijest o statusu pregovora
  Porezne novosti, travanj 2014.
 • Povećanje trošarine na duhanske proizvode
  Porezne novosti, ožujak 2014.

Povezani sadržaj

 • Seminar: Strukturni fondovi EU
  Registracija za individualne konzultacije

Ostanite povezani

Zahtjev za suradnju

Zahtjev za suradnju

Kontaktirajte nas

Pišite nam

Naš ured

Naš ured

RSS Feeds

RSS Feeds

Podijelite na LinkedInu Podijelite na Facebooku Podijelite na Tweeteru Podijelite na ...

YouTube

YouTube

Društveni servisi