Naša web stranica koristi tzv. cookije ili kolačiće kako bi Vam prilagodili ponuđeni sadržaj te omogućili kvalitetniju uslugu. Korištenjem naše web stranice pristajete na cookije koje koristimo. Za više informacija molimo Vas pročitajte naše uvjete korištenja cookija.

Dodaj u favorite E-mail Ispiši ovu stranicu

Deloitte proglašen poreznim savjetnikom godine u Srednjoj Europi za 2013.

International Tax Review (ITR)

Podijelite na LinkedInu    Podijelite na Facebooku    Podijelite na Tweeteru

Dražen Nimčević

Dražen Nimčević, partner i lider poreznog tima u hrvatskom uredu Deloittea:  "Deloitteova mreža društava omogućuje klijentima globalan doseg, uz po potrebi zajamčene stručne resurse koji raspolažu znanjima o porezima na lokalnoj razini"

Na devetoj dodjeli europskih nagrada časopisa International Tax Review (ITR) u Londonu, Deloitte je proglašen poreznim savjetnikom godine u  Srednjoj Europi.

Ova nagrada rezultat je kvalitetnog rada naših stručnjaka, naše proaktivnosti, te prilagođavanja potrebama klijenata“ izjavio je Dražen Nimčević, partner i lider poreznog tima u hrvatskom uredu Deloittea.

Također, već treću godinu za redom, Deloitteova mreža društava proglašena je najuspješnijom tvrtkom te s pravom nosi naslov vodeće u regiji s obzirom da je proglašena najboljom i u području europskih poreza, i u području transfernih cijena.

Za ITR-ove nagrade nominirana su vodeća društva u poreznom i pravnom savjetovanju iz 26 europskih država i Južne Afrike. Kako bi odabrao pobjednike, ITR je razmotrio prijave svih društava, te proveo detaljnu provjeru kvalitete pruženih usluga putem različitih izvora, uključujući i anketiranje poreznih direktora u tvrtkama koje koriste usluge nominiranih savjetodavnih društava. Nagrade se odnose na rad nominiranih društava u proteklih 12 mjeseci.

Članovi Deloitteove mreže, koja broji oko 28.000 partnera i stručnjaka za poreze iz cijelog svijeta, ponosni su što su prvi nakon šest godina koji su, u istoj godini, osvojili godišnju nagradu i u području europskih poreza, i transfernih cijena. To je ujedno i priznanje timovima stručnjaka iz svake zemlje, te potvrda o kvaliteti Deloitteove mreže u Europi,” ustvrdio je Dan Lange, glavni direktor globalne mreže Deloittea Touche Tohmatsu Limited (DTTL) za porezno i pravno savjetovanje.

Deloitteov fleksibilan model pružanja usluga i globalna mreža nude klijentima mogućnost da odaberu razinu usluge koja im najbolje odgovara: lokalno, kroz koordinaciju na globalnoj ili regionalnoj razini ili centralizirano, ovo posljednje radi podizanja efikasnosti i bolje kontrole nad poreznim poslovima.  

Deloitteova mreža društava omogućuje klijentima globalan doseg, uz po potrebi zajamčene stručne resurse koji raspolažu znanjima o porezima na lokalnoj razini“ naglašava Dražen Nimčević, te nastavlja „Tako strukturiran model omogućuje kvalitetniju suradnju s poreznim vlastima, brz odgovor na promjene u regulativi, te temeljito poznavanje porezne problematike u svakom okružju u kojem klijenti posluju“.

Kontaktni podaci

Ime i prezime:
Ana Kovačec Cofek
Tvrtka:
Deloitte Hrvatska
Naziv radnog mjesta:
Menadžerica, marketing i korporativne komunikacije
Telefon:
+385 (1) 23 51 900
E-mail:
acofek@deloittece.com
Društveni servisi