Naša web stranica koristi tzv. cookije ili kolačiće kako bi Vam prilagodili ponuđeni sadržaj te omogućili kvalitetniju uslugu. Korištenjem naše web stranice pristajete na cookije koje koristimo. Za više informacija molimo Vas pročitajte naše uvjete korištenja cookija.

Dodaj u favorite E-mail Ispiši ovu stranicu

Volonteri Deloittea proveli dan sa štićenicima Caritasovih domova

Impact Day 2013

ImpactDay2013

Podijelite na LinkedInu    Podijelite na Facebooku    Podijelite na Tweeteru

Rick Olcott, partner za Adriatics regiju u Deloitteu: “Tvrtka Deloitte već šestu godinu pridružuje se globalnoj Deloitteovoj inicijativi pod nazivom Impact Day”

Zagreb, 17. lipnja 2013. – Pedesetak štićenika Caritasovih domova za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi provelo je subotu druženju i igri s volonterima iz konzultantsko-revizorske tvrtke Deloitte, koji su tom prigodom organizirali obilazak Zoološkog vrta i piknik u Maksimiru.

“Tvrtka Deloitte već šestu godinu pridružuje se globalnoj Deloitteovoj inicijativi pod nazivom Impact Day. Riječ je o 'danu utjecaja' kada Deloitteovi zaposlenici diljem svijeta volonterski sudjeluju u raznim aktivnostima čiji je cilj poboljšati kvalitetu života u lokalnoj zajednici“, izjavio je Rick Olcott, partner u Deloitteu.

Sedamdesetak volontera iz Deloittea organiziralo je za štićenike Caritasovih domova obilazak Zoološkog vrta, u kojem su povodom proslave 88. rođendana organizirane brojne aktivnosti zanimljive djeci. Nakon obilaska Zoološkog vrta, druženje je nastavljeno piknikom na Švicarskoj livadi u Maksimiru, uz badminton i turnir u nogometu.

Impact Day je dan kada zaposlenici Deloittea imaju priliku sudjelovati u zajedničkim aktivnostima i sponzoriranim projektima čiji je prvenstveni cilj pomoći poboljšanju života u lokalnoj zajednici  Projekti se organiziraju na lokalnoj razini kako bi se potrebe lokalnog stanovništva što bolje iskoristile te sudionici međusobno izmijenili interese. Proteklih godina Deloitteovi su djelatnici čistili park Maksimir i uređivali vrt III. Gimnazije u Zagrebu te se družili sa štićenicima domova za nezbrinutu djecu u Maksimiru, kinu i Tehničkom muzeju. U Deloitteu se nadaju da će njihova akcija pridonijeti razvitku svijesti o društvenoj odgovornosti poduzeća, kao i kulturi volontiranja koja je u Hrvatskoj još uvijek nedovoljno razvijena.

Kontaktni podaci

Ime i prezime:
Ana Kovačec Cofek
Tvrtka:
Deloitte Hrvatska
Naziv radnog mjesta:
Menadžerica, marketing i korporativne komunikacije
Telefon:
+385 (1) 23 51 900
E-mail:
acofek@deloittece.com

Povezane teme

Društveni servisi