Naša web stranica koristi tzv. cookije ili kolačiće kako bi Vam prilagodili ponuđeni sadržaj te omogućili kvalitetniju uslugu. Korištenjem naše web stranice pristajete na cookije koje koristimo. Za više informacija molimo Vas pročitajte naše uvjete korištenja cookija.

Dodaj u favorite E-mail Ispiši ovu stranicu

Odgovorno poslovanje

Profesionalnost i odgovornost u upravljanju tvrtkom te ponudi usluga klijentima

Odgovorno poslovanjeVisoka kvaliteta i moralni integritet temelj su profesionalnih usluga koje nudimo. Na tim se načelima temelji struktura upravljanja tvrtkom te naša kultura izvrsnosti i odgovornosti. One utječu na formiranje Deloitteovih kontrolnih procesa i procedura prema kojima se naši stručnjaci svakodnevno ravnaju. Deloitte je posvećen primjeni najviših standarda profesionalnog ponašanja te poštuje neovisnost poslovanja i druge profesionalne standarde.

Naše je poslovanje usmjereno na postizanje i održavanje povjerenja javnosti te učvršćenje naše reputacije. Deloitteov razvoj i reputaciju održavaju, prije svega, naši stručnjaci i njihovi etički standardi, profesionalna znanja, objektivnost i tehničke vještine.

Etička načela poslovanja

Ponašanje u skladu s etičkim normama u središtu je našeg poslovanja i poslovne kulture, a od svojih stručnjaka zahtijevamo moralni integritet. Reputacija tvrtke koja pruža vrhunske profesionalne usluge neposredno ovisi o vrijednostima koje poštujemo i načinu na koji ih se pridržavamo.
Deloitte je na globalnoj razini razvio devet načela koji određuju standarde etičkog ponašanja naših stručnjaka. Konkretno, ta načela nude upute o primjerenom etičkom i profesionalnom ponašanju, te pokrivaju područja od ključne važnosti po tvrtke članice, zaposlenike i društvo.

Iskrenost i moralni integritet Naše ponašanje određeno je iskrenošću i moralnim integritetom.
Profesionalno ponašanje Poslujemo u skladu s postojećim zakonima i u njihovom duhu.
Kompetentnost U svaki posao koji obavljamo za svoje klijente unosimo odgovarajuće vještine i sposobnosti.
Objektivnost Objektivni smo u formiranju svog profesionalnog mišljenja i savjeta koje pružamo.
Povjerljivost Poštujemo povjerljivost povjerenih nam informacija.
Korektno poslovanje Pridržavamo se korektnih poslovnih praksi.
Odgovornost prema društvu Prepoznajemo i uvažavamo utjecaj koji imamo na društveno okružje.
Poštovanje i korektan odnos Prema svojim kolegama i kolegicama odnosimo se s poštovanjem, uvažavanjem i korektno.
Odgovornost i odlučivanje Težimo biti uzor, pri čemu koristimo naše Zajedničke vrijednosti kao temelj.

Svi naši zaposlenici obvezno završavaju Edukativni program o neovisnosti i etičkoj osviještenosti. Riječ je o on-line edukaciji u kojoj se koriste primjeri i scenariji iz stvarnog života, a koja osim edukativne funkcije služi i kao resurs o etičkom poslovanju kojim se naši stručnjaci mogu poslužiti u bilo kom trenutku. Deloitte provodi i programe provjere poštivanja normi i neovisnosti, kako bismo osigurali da naši stručnjaci djeluju u skladu s odgovarajućim pravilima i procedurama.

Ostanite povezani

Zahtjev za suradnju

Zahtjev za suradnju

Pišite nam

Pišite nam

Office locator

Naš ured 

Podjelite sadržaj

LinkedIn Facebook Tweeter Ostalo

Društveni servisi