Naša web stranica koristi tzv. cookije ili kolačiće kako bi Vam prilagodili ponuđeni sadržaj te omogućili kvalitetniju uslugu. Korištenjem naše web stranice pristajete na cookije koje koristimo. Za više informacija molimo Vas pročitajte naše uvjete korištenja cookija.

Dodaj u favorite E-mail Ispiši ovu stranicu

Društvena odgovornost tvrtke

Corporate social responsibility
Uspjeh tvrtke se može mjeriti na mnogo raznih načina. Osim financijskih pokazatelja i ugleda u poslovnoj zajednici, tu su i izvrsnost usluga koje se nude klijentima, uspješnost u pružanju mogućnosti za profesionalni i osobni razvitak zaposlenih te doprinos boljitku zajednice u kojoj tvrtka posluje.
Deloitte se oslanja na multidisciplinarni pristup u pružanju usluga te na kvalitetu i moralni integritet kao temelje svog poslovanja. Preko 150.000 Deloitteovih stručnjaka u više od 140 zemalja svijeta posvećeno je ostvarenju zajedničkih vrijednosti i postizanju standarda izvrsnosti, što stvara kulturu povjerenja među tvrtkama članicama.

Na naš pristup društveno odgovornom poslovanju utječe spoznaja da utjecaj na društvo uvelike proizlazi iz načina na koji pružamo profesionalne usluge svojim klijentima. U skladu s tim, težimo postizanju izvrsnosti usluga i stalnom poboljšavanju u tri područja:

UN Global Compact

U srpnju 2007. godine Deloitte u Hrvatskoj je postao član  UN-ova Global Compacta, inicijative koja ima za cilj poboljšanje standarda poslovanja diljem svijeta. Global Compact je okvirni program za tvrtke posvećene ujednačavanju svog poslovanja i strategija s deset općenito prihvaćenih načela u području ljudskih prava, rada, zaštite okoliša i borbe protiv korupcije. Kao najveća globalna inicijativa koja uključuje tvrtke i ljude zaposlene u njima, Global Compact je prije svega usmjeren na izgradnju društvenog legitimiteta tvrtki i tržišta.

Deloitte Hrvatska je dosad proveo više internih akcija na polju zaštite okoliša i rodne ravnopravnosti u sklopu Global Compact inicijative. U prosincu 2007. godine Deloitte se pridružio Humanitarnoj akciji povodom Dana UN-a. U ožujku 2008. Deloitte se odazvao pozivu predsjednika Zaklade za Global Compact, te svojom donacijom pomogao financiranju aktivnosti u sklopu ove inicijative.

Ostanite povezani

Zahtjev za suradnju

Zahtjev za suradnju

Pišite nam

Pišite nam

Office locator

Naš ured 

Podjelite sadržaj

LinkedIn Facebook Tweeter Ostalo

Društveni servisi