Naša web stranica koristi tzv. cookije ili kolačiće kako bi Vam prilagodili ponuđeni sadržaj te omogućili kvalitetniju uslugu. Korištenjem naše web stranice pristajete na cookije koje koristimo. Za više informacija molimo Vas pročitajte naše uvjete korištenja cookija.

Dodaj u favorite E-mail Ispiši ovu stranicu

Financijski kriminal

Financijski kriminalFinancijske ustanove često su prve na meti financijskog kriminala, što je posljedica osjetljivog položaja zbog toga što upravljaju najrazličitijim oblicima odnosa s klijentima i nude široku paletu proizvoda, usluga i vrsta transakcija, od kojih su neke složene i prekogranične.

Globalne financijske institucije također se suočavaju s mnogim zakonskim i regulatornim zahtjevima i primorane su u svom poslovanju rješavati izazove koje donosi njihovo višejezično, multikulturno poslovno okružje i upravljanje složenim informatičkim sustavima.

Što vaša organizacija poduzima kako bi sebe, svoje rukovodstvo i svoje djelatnike zaštitila?

Prije, tijekom i poslije

Pomažemo pri uvođenju preventivnih mjera, istraživanju sumnji na incidente i prepoznavanju te implementiranju lekcija. Institucijama također pomažemo da poduzmu korektivne mjere kao odgovor na akte regulatornih tijela. Naša stručnost i naše iskustvo u području regulative pružaju dokaz o našoj sposobnosti da damo obaviještena tumačenja zahtjeva koji se postavljaju pred obveznike primjene regulative te iznađemo najbolji mogući način za daljnje djelovanje.

Globalna sila

Naša sposobnost globalnog i lokalnog djelovanja je preduvjet za hvatanje u koštac sa sofisticiranim međunarodnim mrežama koje koriste kriminalci, teroristi i varalice. Štoviše, raspolažemo stručnjacima za financijski kriminal koji su specijalizirani za razna područja, među ostalim za razne segmente djelatnosti, suzbijanje kriminala i regulativu.

Nadgledanje transakcija

U sektoru financijskih usluga raste zanimanje za programskim rješenjima koja omogućuju nadgledanje transakcija u realnom vremenu kako bi se identificirale neuobičajene aktivnosti. Naš iskusan tim daje savjete za odabir dobavljača, kod pregovaranja o uvjetima i rokovima isporuke te implementacije specijaliziranih programskih paketa

Saznajte više

  • 15 najvećih bankarskih i osiguravateljnih grupacija Adria regije
    Adria FSI Top 15

Više Novosti u financijskoj industriji

  • Novosti u financijskoj industriji - 12/2013
    Poravnanje rizika i potraga za dioničkom vrijednosti | Glas malih osiguranika | Podizanje profitabilnosti po proizvodima, klijentima i savjetodavnim uslugama u sklopu upravljanja bogatstvom | Generacija „zašto“
  • Novosti u financijskoj industriji - 11/2013
    Globalno ispitivanje o upravljanju rizicima |Unutarnja revizija u fokusu | Ekonomski utjecaj on-line plaćanja | Novo područje u računovodstvu osiguranja
Društveni servisi