To spletno mesto zaradi boljšega upravljanja in brskanja po njem uporablja piškotke (cookies). Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Če bi želeli izvedeti več o piškotkih in o tem, kako jih izbrisati ali jih onemogočiti, vas prosimo, da si preberete pogoje uporabe.

Zaznamek E-pošta Natisni to stran

Finančno svetovanje

Preko svoje regionalne prakse za storitve finančnega svetovanja nudi Deloitte Srednja Evropa celostno paleto specializiranih svetovalnih in strateških storitev. Naši strokovnjaki pri svojem delu združujejo bogato investicijsko in bančno znanje ter opravljajo svetovalne storitve za področja poslovnih financ, storitve za podporo poslom, forenzične storitve in storitve reorganizacije, s katerimi za stranke zagotovijo maksimalne koristi in ohranjanje vrednosti.

Od leta 1990 je Deloitte v 17 družbah članicah, ki predstavljajo Deloitte Srednja Evropa, svetoval pri več sto poslih iz ključnih industrijskih, komercialnih in finančnih področij v skupni vrednosti preko 7 milijard ameriških dolarjev. Pri opravljanju storitev za stranke delujemo kot integrirana regionalna enota ter združujemo lokalne in regionalne strokovne vire, s čimer zagotovimo optimalne ekipe za vsak projekt. 

Več Izvedite več

 • Deloitte Adriatic Forensic Services
  Save 5% of your income. Say NO to fraud.
 • Vodilne banke in zavarovalnice v Adria regiji
  Adria FSI Top15
 • Novo vodstvo za področje finančnega svetovanja v slovenskem Deloittu
  Obvestilo poslovnim partnerjem
 • Deloittova anketa med finančnimi direktorji
  Finančni direktorji v Srednji Evropi: Dostopnost posojil v Sloveniji slabša kot v Romuniji, Albaniji in na Madžarskem
 • Iz oči v oči s prihodnostjo
Socialna omrežja:
Več na naši spletni strani