To spletno mesto zaradi boljšega upravljanja in brskanja po njem uporablja piškotke (cookies). Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Če bi želeli izvedeti več o piškotkih in o tem, kako jih izbrisati ali jih onemogočiti, vas prosimo, da si preberete pogoje uporabe.

Zaznamek E-pošta Natisni to stran

Legal

Deloitte Legal sedaj tudi v Sloveniji

Legal

Storitve na področju pravnega svetovanja po novem dopolnjujejo in razširjajo širok nabor naših storitev tudi v Sloveniji. Naše pravno svetovanje je del mednarodne mreže pravnih in odvetniških družb, ki delujejo pod okriljem Deloitte Legal CE. V okviru Deloitte Legal deluje več kot 1300 vrhunskih pravnikov in odvetnikov, ki so specializirani na področjih M&A, finančnega prava, statusnega, gospodarskega prava, civilnega in delovnega prava ter ponujajo celovito podporo tujim gospodarskim družbam v Sloveniji. Deloitte Legal omogoča pristop ''as one"; za razliko od ostalih večjih odvetniških družb ali družb, ki izvajajo zgolj pravne storitve, Deloitte Legal svojim strankam ponuja "one stop shop" oziroma skupno delovanje finančnih, davčnih in pravnih strokovnjakov.

Brošuro Deloitte Legal Representing Tomorrow v angleščini, ki zajema celoten nabor Deloittovih pravnih storitev v Srednji Evropi, najdete na tej povezavi.

Kontakt

Tel.: +386 (0)1 3072 800
Fax.: +386 (0)1 3072 900
Dunajska cesta 165
1. nadstropje B objekta
Rotonda
Ljubljana 1000

Ostanite povezani

Pišite nam

Pišite nam

Naša lokacija

Naša lokacija

Podeli -  LinkedIn Podeli -  Facebook Podeli -  Tweeter Podeli ...

YouTube

YouTube

Socialna omrežja:
Več na naši spletni strani