To spletno mesto zaradi boljšega upravljanja in brskanja po njem uporablja piškotke (cookies). Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Če bi želeli izvedeti več o piškotkih in o tem, kako jih izbrisati ali jih onemogočiti, vas prosimo, da si preberete pogoje uporabe.

Zaznamek E-pošta Natisni to stran

Davčno svetovanje

Naši strokovnjaki svetujejo glede davčnih in pravnih vidikov finančnih zadev, tako poslovnih kot tudi osebnih, številnim in raznovrstnim domačim in tujim podjetjem, družinskim podjetjem, samostojnim podjetnikom in zasebnikom. Storitve davčnega svetovanja opravljamo za veliko multinacionalnih podjetij, uspešna domača podjetja ter srednje velika in mala podjetja.

S celovitimi storitvami davčnega svetovanja, ki zmanjšujejo negativne davčne učinke za podjetja in posameznike, pomagamo strankam pri skladnosti z lokalno davčno zakonodajo v vseh državah poslovanja.  Naši davčni strokovnjaki strankam pomagajo tudi v primeru sporov z davčnimi organi.

Storitve opravljamo lokalno in regionalno, pri tem pa si pomagamo tudi s prednostmi, ki jih prinašajo naši globalni davčno svetovalni viri.

Sorodne povezave

  • Srednja Evropa: Davčno obvestilo
    Central Europe tax newsletter
  • Mednarodni davčni in poslovni vodič

Izvedite več

  • Oddelek za davčno svetovanje večkrat nagrajen!
    Tax Firm of The Year 2014
Socialna omrežja:
Več na naši spletni strani