To spletno mesto zaradi boljšega upravljanja in brskanja po njem uporablja piškotke (cookies). Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Če bi želeli izvedeti več o piškotkih in o tem, kako jih izbrisati ali jih onemogočiti, vas prosimo, da si preberete pogoje uporabe.

Zaznamek E-pošta Natisni to stran

O združenju Deloitte

O združenju Deloitte
»Deloitte« je blagovna znamka, v okviru katere več deset tisoč predanih strokovnjakov in neodvisnih družb po vsem svetu sodeluje pri opravljanju storitev revizije, poslovnega svetovanja, finančnega svetovanja, obvladovanja tveganj in davčnih storitev za izbrane stranke. Te družbe so članice švicarskega združenja Deloitte Touche Tohmatsu (»DTT«). Vsak družba članica opravlja storitve na določenem geografskem območju, zanjo pa veljajo zakoni in strokovni predpisi države ali držav, kjer posluje. Združenje DTT pomaga usklajevati dejavnosti družb članic, vendar ne opravlja storitev za stranke. Združenje DTT in družbe članice so ločene in samostojne pravne osebe, ki ne morejo sprejeti obveznosti v imenu drugih družb članic. Združenje DTT in vsaka družba članica združenja DTT odgovarja samo za lastna dejanja in opustitve dejanj, ne pa tudi za dejanja in opustitve dejanj drugih družb članic. Vsaka družba članica združenja DTT je organizirana drugače glede na nacionalno zakonodajo, običajne prakse in druge dejavnike, opravljanje strokovnih storitev na svojem ozemlju pa lahko zagotovi prek odvisnih družb, povezanih družb in/ali drugih družb.

O združenju Deloitte Srednja Evropa
Deloitte Srednja Evropa je regionalna organizacija subjektov, organiziranih pod okriljem družbe Deloitte Central Europe Holdings Limited, ki je članica združenja Deloitte Touche Tohmatsu v Srednji Evropi. Storitve opravljajo odvisne in povezane družbe matične družbe Deloitte Central Europe Holdings Limited, ki poslujejo kot ločene in samostojne pravne osebe. Odvisne in povezane družbe matične družbe Deloitte Central Europe Holdings Limited sodijo med vodilne družbe v regiji na področju strokovnih storitev, ki jih nudijo s pomočjo skoraj 3900 sodelavcev v več kot 34 poslovalnicah v 17 državah.

O družbi Deloitte Slovenija
V Sloveniji ponujata storitve družbi Deloitte svetovanje d.o.o. in Deloitte revizija d.o.o. (skupaj imenovani »Deloitte Slovenija«), ki sta povezani družbi matične družbe Deloitte Central Europe Holdings Limited. Deloitte Slovenija sodi med vodilne organizacije za strokovne storitve v državi, storitve pa ponuja na štirih strokovnih področjih: revizija, davčno svetovanje, poslovno svetovanje, obvladovanje tveganj in finančno svetovanje. Zanjo opravlja storitve skoraj 60 domačih in tujih strokovnjakov. 

Socialna omrežja:
Več na naši spletni strani