To spletno mesto zaradi boljšega upravljanja in brskanja po njem uporablja piškotke (cookies). Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Če bi želeli izvedeti več o piškotkih in o tem, kako jih izbrisati ali jih onemogočiti, vas prosimo, da si preberete pogoje uporabe.

Zaznamek E-pošta Natisni to stran

O združenju Deloitte

Deloitte Slovenija je bil ustanovljen 1. decembra 1993 kot ena izmed prvih revizijskih družb v Republiki Sloveniji. V času od ustanovitve smo si prislužili sloves ene izmed vodilnih družb za strokovne storitve v Sloveniji.

Med naše stranke spadajo največja slovenska podjetja, kot tudi številna mednarodna podjetja, ki poslujejo na slovenskem tržišču. Pri opravljanju storitev tesno sodelujemo z drugimi članicami naše regionalne družbe Deloitte Srednja Evropa ter z globalno družbo Deloitte Touche Tohmatsu.

Naše stranke nas cenijo zaradi naših inovativnih rešitev in bogatih izkušenj. Prepričani smo, da smo ustvarili družbo za prihodnost. Zavedamo se, kaj prinaša jutrišnji dan in kako bo vplival na našo družbo in na naše stranke. Slednje je ključnega pomena za našo vizijo najboljšega ponudnika strokovnih storitev v Sloveniji.

Naše vodstvo

Socialna omrežja:
Več na naši spletni strani