To spletno mesto zaradi boljšega upravljanja in brskanja po njem uporablja piškotke (cookies). Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Če bi želeli izvedeti več o piškotkih in o tem, kako jih izbrisati ali jih onemogočiti, vas prosimo, da si preberete pogoje uporabe.

Zaznamek E-pošta Natisni to stran
Zaznamek E-pošta Natisni to stran

Pošljite nam e-pošto

Imate vprašanja ali pripombe? Ne glede na to, ali ste študent, ki išče pripravništvo, ali vodstveni delavec, ki ga zanimajo poslovni izzivi, cenimo vaše zanimanje za našo organizacijo. Če nam želite poslati e-pošto, preprosto uporabite spodnji obrazec.

Na poizvedbe ali povpraševanja, ki zahtevajo bolj oseben odgovor, bomo skušali odgovoriti v 48 urah. Če bi z nami raje kontaktirali po telefonu ali faksu, uporabite naš globalni iskalnik pisarn in poiščite najbližjo Deloittovo pisarno.

Iskalci zaposlitve in študenti, ki iščejo pripravništvo
Osebe, ki iščejo zaposlitev ali priložnost za opravljanje pripravništva v Deloittu, naj obiščejo našo globalno karierno stran, na kateri lahko iščejo prosta delovna mesta po vsem svetu in se zanje prijavijo v spletu.

Polja, označena z zvezdico (*), so obvezna.

   
Naslov 3:
   


Preberite našo spletno izjavo o varovanju zasebnosti


Če želite videti varnostno kodo, v svojem brskalniku omogočite JavaScript.

Prikaži sličico v:: English | slovensko

Socialna omrežja:
Več na naši spletni strani