To spletno mesto zaradi boljšega upravljanja in brskanja po njem uporablja piškotke (cookies). Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Če bi želeli izvedeti več o piškotkih in o tem, kako jih izbrisati ali jih onemogočiti, vas prosimo, da si preberete pogoje uporabe.

Zaznamek E-pošta Natisni to stran

Alumni Club

Povezujemo najboljše

Alumni ClubDeloitte smo ljudje in zavedamo se, da Deloittova zgodba o uspehu ne bi bila resnična brez naših zaposlenih, ki v poslu postavljajo mejnike in ustvarjajo uspešno zgodovino. Vsak posameznik je  pomembno pripomogel k dejstvu, da Deloitte danes predstavlja standard odličnosti na vseh področjih delovanja. Po dveh desetletjih trdega dela smo skupaj z našimi zaposlenimi uresničili cilj in postali najboljša ter največja revizijsko-svetovalna hiša v državi. Danes nas odlikujejo bogate izkušnje, zadovoljne stranke in skoraj 100 zaposlenih, ki dela z vizijo.

20. obletnica družbe Deloitte je zato prava priložnost, da ustvarimo bazo vseh zaposlenih, ki so pomembno doprinesli k vsebini zgodbe o uspehu. Z našimi zaposlenimi, ambasadorji Deloitta, se želimo povezati tudi prek članstva v Deloitte Alumnem Clubu. Želimo, da naši zaposleni svojo poklicno pot gradijo na temeljih, kjer so pustili sledi!

Članstvo v Deloitte Alumni Club je brezplačno in ne prinaša nikakršnih dodatnih obvez, temveč le ugodnosti. V Deloitte Alumni Club se lahko včlanite s prijavnico, ki jo najdete na tej povezavi
Vašega članstva bomo iskreno veseli.

S cenjenim spoštovanjem,

Sanja Savič
Vodja projekta
Deloitte Alumni Club

Izvedite več

Prijavnica

  • ExternalURL
    Prijavnica za učlanitev
    Deloitte Alumni Club
Socialna omrežja:
Več na naši spletni strani