To spletno mesto zaradi boljšega upravljanja in brskanja po njem uporablja piškotke (cookies). Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Če bi želeli izvedeti več o piškotkih in o tem, kako jih izbrisati ali jih onemogočiti, vas prosimo, da si preberete pogoje uporabe.

Zaznamek E-pošta Natisni to stran

Deloitte Akademija

Če želite poiskati dogodke, v izbirnih poljih spodaj označite eno ali več panog, storitev ali funkcij. Rezultate iskanja razvrstite tako, da nad seznamom rezultatov izberete povezavo Naslov, Lokacija ali Datum dogodka. Če želite podrobnejše informacije, kliknite posamezno povezavo v naslovu.

V Deloittu nenehno stremimo k svežim idejam, novim izzivom in novim znanjem. Tako smo v okviru Deloitte Akademije že pripravili nov program izobraževanj za akademsko leto 2013/2014. 

Program zajema vrsto zanimivih izobraževanj s področja računovodstva, davkov, korporativnega upravljanja in drugih aktualnih področij. Izobraževanja pripravljajo naši strokovnjaki v sodelovanju z zunanjimi predavatelji, njihovo vsebino pa iz leta v leto ustvarjamo skupaj z udeleženci, ki se zadovoljni vsakič znova vračajo po nova znanja. 

Prepričani smo, da boste v ponudbi  naših izobraževanj našli nekaj zase. 
Pridružite se nam na Deloitte Akademiji – naj vas k temu spodbudijo besede velikega ameriškega državnika Benjamina Franklina:  »Investiranje v znanje izplača najvišje obresti!«  

Prijave

Na posamezna izobraževanja se lahko prijavite prek spleta (možnost prijave je omogočena pri vsakem izobraževanju posebej), pa tudi na elektronskem naslovu prijave@deloitte.com ali po telefonu 01 3072 800. Na obeh kontaktih smo na voljo tudi za vse dodatne informacije o Deloitte Akademiji.

Socialna omrežja:
Več na naši spletni strani