Naša web stranica koristi tzv. cookije ili kolačiće kako bi Vam prilagodili ponuđeni sadržaj te omogućili kvalitetniju uslugu. Korištenjem naše web stranice pristajete na cookije koje koristimo. Za više informacija molimo Vas pročitajte naše uvjete korištenja cookija.

Dodaj u favorite E-mail Ispiši ovu stranicu

Džepni vodič kroz MSFI-jeve za 2012. godinu

Vodič kroz međunarodne računovodstvene standarde


DOWNLOAD  

Džepni vodič kroz MSFI-jeve za 2012. godinuI u ovogodišnjem se hrvatskom izdanju „Džepnog vodiča kroz MSFI-jeve“ Odbor za Međunarodne računovodstvene standarde spominje pod kraticom OMRS (izvorno International Accouting Standards Board - IASB), dok se za druge strukovne organizacije i nadležna tijela iz raznih zemalja koriste kratice iz engleskog izvornika. 

Kao ni englesko izdanje, tako ni ovo hrvatsko nije zamjena za službeno objavljene standarde i tumačenja propisane Zakonom o računovodstvu koji je trenutno na snazi u Republici Hrvatskoj.

„Džepni vodič kroz MSFI-jeve“ za 2012. godinu sadrži, pored već tradicionalnog općeg pregleda Međunarodnih standarda financijskog izvještavanja i natuknica koje upućuju na razne izvore računovodstvene literature, najnovije izmjene i dopune već postojećih standarda i tumačenja, uz osvrt na nastojanja da se postigne podudarnost različitih nacionalnih i međunarodnih računovodstvenih standarda, kao i među samim MSFI-jevima.

 

Povezane teme

Društveni servisi