Naša web stranica koristi tzv. cookije ili kolačiće kako bi Vam prilagodili ponuđeni sadržaj te omogućili kvalitetniju uslugu. Korištenjem naše web stranice pristajete na cookije koje koristimo. Za više informacija molimo Vas pročitajte naše uvjete korištenja cookija.

Dodaj u favorite E-mail Ispiši ovu stranicu

Profesionalne usluge

Profesionalne usluge krojene po Vašoj mjeri

UslugeDeloitte je sposoban isporučiti cjelovita rješenja za kompleksne projekte. Uvjerite se sami u paletu naših inovativnih ideja i praktičnih pristupa

Deloitte je jedna od vodećih svjetskih organizacija za pružanje profesionalnih usluga iz područja revizije i savjetovanja, upravljanja rizicima u poduzećima, poreza, poslovnog savjetovanja i financijskog savjetovanja. Svojim rasponom i obimom usluga te multidisciplinarnim pristupom najsloženijim poslovnim izazovima, naša tvrtka zauzima jedinstven položaj na našem tržištu.

Naša sposobnost sagledavanja problema i način suradnje omogućuju nam primjenu zaokruženog, tzv. 360-stupanjskog pristupa. Primjenom tog pristupa iznalazimo cjelovita rješenja za naše klijente i doprinosimo njihovom rastu. Uvjereni smo da je to ono po čemu se Deloitte razlikuje od konkurencije. Svakodnevnom primjenom tog pristupa, klijentima omogućujemo stvaranje novih vrijednosti u njihovom poslovanju. Naše multidisciplinarne usluge strukturiramo uvijek prema individualnim potrebama klijenata.

Po čemu se Deloitte razlikuje od konkurencije?

Fokus
Fokusiramo se na prepoznavanje i pravodobno predviđanje svih prilika i rizika koji se nalaze pred klijentom. Imamo vrhunske lokalne stručnjake i iskustvo neophodno za kompetentno pristupanje svim potrebama naših klijenata.

Poznavanje industrije
Naše bogato iskustvo u svim ključnim industrijama pomaže nam da klijentima omogućimo postizanje stanja u kojem se problemi mogu prepoznati i riješiti prije nego nastanu i koje klijentima omogućuje rješavanje neočekivanih događaja i situacija. Shodno tome, svoje ljude podučavamo inovativnim rješenjima i razmišljanju izvan zadanih okvira kako bi mogli razumjeti način na koji promjene (gospodarske, političke, regulatorne, kulturne) u okruženju mogu utjecati na naše klijente.

Multidisciplinaran pristup
Kombiniranjem usluga koje pružamo s besprijekornim, temeljitim poznavanjem industrije u poziciji smo dobro razumjeti, predvidjeti i ocijeniti problematiku i efikasno pristupiti njenom rješavanju.

Prilagođena inovativna i praktična rješenja
Inovacija nije tek ukras u našem poslovanju, već je sastavni dio svih naših aktivnosti. Postojeća znanja o sustavima i procesima primjenjujemo u praksi. Time nastojimo stvoriti nove ideje kao okvir za inovacije koje definira tržište. To nam omogućuje iznalaženje prilagođenih, inteligentnih i praktičnih rješenja za naše klijente.

Prilagođeni alati za kompleksna rješenja
Svjesni smo da na tržištu ne postoje dva klijenta s identičnim potrebama, stoga radimo na stalnom razvoju svojih alata, koji nam omogućuju da se prilagodimo specifičnim potrebama svakog pojedinog klijenata.

Etičnost i integritet
Svojim uslugama pridonosimo poslovanju klijenata, postupajući odgovorno i s integritetom. Sposobni smo donositi teške odluke na svim našim projektima i osigurati besprijekornu kvalitetu svih usluga koje pružamo.

Visoka kvaliteta usluga
Naš je osnovni cilj pomoći našim klijentima u rješavanju njihovih problema. Na svakom projektu posvećeni smo pružanju kvalitetnih i profesionalnih usluga i pružanju dodane vrijednosti.

Sposobnost slušanja
Vjerujemo da je sposobnost slušanja najbolji način upoznavanja s problemima i brigama koje muče naše klijente u njihovom poslovanju. U praćenju naših usluga koristimo proces stalnog traženja povratnih informacija, što nam omogućuje da svoje usluge stalno unaprjeđujemo.

Perspektiva
Cilj nam je stalno nadograđivati naša znanja o tržištima, poslovanju te specifičnim potrebama klijenata. Kako bi pružili najbolju moguću uslugu našim klijentima dodjeljujemo najbolji multidisciplinarni tim sa svim potrebnim znanjima i iskustvom.

Saznajte više

  • Što se za poslodavce mijenja novim Zakonom o radu?
    Deloitteove radionice o novom Zakonu o radu
  • Novosti u financijskoj industriji - 7/2014
    Početak novih procesa u nadzoru financijskih institucija
  • Zakon o radu
    Što nam donosi novi Zakon o radu?

Ostanite povezani

Zahtjev za suradnju

Zahtjev za suradnju

Pišite nam

Pišite nam

Office locator

Naš ured 

Podjelite sadržaj

LinkedIn Facebook Tweeter Ostalo

Društveni servisi