Naša web stranica koristi tzv. cookije ili kolačiće kako bi Vam prilagodili ponuđeni sadržaj te omogućili kvalitetniju uslugu. Korištenjem naše web stranice pristajete na cookije koje koristimo. Za više informacija molimo Vas pročitajte naše uvjete korištenja cookija.

Dodaj u favorite E-mail Ispiši ovu stranicu

Porezno savjetovanje

Efektivnost i efikasnost

Porezne usluge i porezno savjetovanjeDopustite nam da se pobrinemo za sve vaše potrebe koje se tiču oporezivanja i poreznih usluga kako biste se mogli posvetiti isključivo svojim poslovnim aktivnostima

Ako vas posao odvede na put oko svijeta, zasigurno želite poreznog savjetnika koji će vas moći pratiti u korak. Na raspolaganju vam je naša regionalna mreža poreznih stručnjaka, koja vam omogućuje da budete obaviješteni o najnovijim promjenama koje će utjecati na poreznu strategiju vašeg poslovanja i vama omogućiti da se usredotočite na poslovanje i nova tržišta dok se mi bavimo svim vašim obvezama koje se tiču poreza.

Deloitteovi porezni stručnjaci daju savjete klijentima raznih profila i iz raznih sektora, od velikih međunarodnih korporacija do domaćih trgovačkih društava, obiteljskih poduzetnika i pojedinaca trgovaca i samostalnih djelatnosti, iz područja poreza i regulative koja utječe na njihov financijski status kao pravnih i kao fizičkih osoba.

Cjelovitom paletom poreznih usluga omogućujemo klijentima da učinke brojnih poreznih pitanja svedu na minimum, uz istovremeno poštivanje svih odredaba nacionalnih poreznih zakona i propisa neovisno o mjestu poslovanja. Potrebe klijenta su nam uvijek u fokusu, što nam omogućuje da iznalazimo relevantna, inovativna i financijski najefikasnija porezna rješenja kojima klijentima stvaramo dodatnu vrijednost.

Poslujemo na nacionalnoj i na regionalnoj razini, ali su nam na raspolaganju i naši globalni porezni stručnjaci. Da bismo ispunili očekivanja naših klijenata, oformili smo multidisciplinarne timove na razini sektora i specijalizirane tehničke timove.

Globalne teme

Deloitteov međunarodni porezni izvor (DITS) Deloitteov međunarodni porezni izvor (DITS)
Vaša tvrtka posluje u međunarodnom okružju? DITS osigurava informacije o poreznim stopama i stopama poreza na prihod za više od 60 država diljem svijeta, kao i komparativne informacije o holding kompanijama i politikama transfernih cijena.
 
Međunarodno porezno poslovanje i smjernice Međunarodno porezno poslovanje i smjernice
Međunarodno porezno poslovanje i smjernice sadrži prikladne, lako pretražive informacije i uvide o poreznim i poslovnim pitanjima u više od stotinu ključnih trgovinskih jurisdikcija.
 
Strateška matrica za globalne transferne cijene 2010 Strateška matrica za globalne transferne cijene 2012
Deloitteov vodič za 2010. pruža nužne informacije o režimima transfernih cijena u 54 države diljem svijeta te u Organizaciji za ekonomsku suradnju i razvoj (OECD).

Više Povezani sadržaj

  • Što se za poslodavce mijenja novim Zakonom o radu?
    Deloitteove radionice o novom Zakonu o radu
  • Zakon o radu
    Što nam donosi novi Zakon o radu?

Saznajte više

  • Porezne novosti
  • EU novosti
  • Central Europe Tax newsletter

Kontakti

Dražen NimčevićDražen Nimčević
Partner
Odjel poreznog savjetovanja
Deloitte Hrvatska
tel: +385 (0)1 2351 917

Sonja IfkovićSonja Ifković
Direktorica
Odjel poreznog savjetovanja
Deloitte Hrvatska
tel: + 385 (0)1 2351 915

Ostanite povezani

Zahtjev za suradnju

Zahtjev za suradnju

Pišite nam

Pišite nam

Office locator

Naš ured 

Podjelite sadržaj

LinkedIn Facebook Tweeter Ostalo


Global Blog

Global blog

Društveni servisi