Naša web stranica koristi tzv. cookije ili kolačiće kako bi Vam prilagodili ponuđeni sadržaj te omogućili kvalitetniju uslugu. Korištenjem naše web stranice pristajete na cookije koje koristimo. Za više informacija molimo Vas pročitajte naše uvjete korištenja cookija.

Dodaj u favorite E-mail Ispiši ovu stranicu

O Deloitteu

About Us"Deloitte" je jedna od vodećih organizacija u svijetu za pružanje profesionalnih usluga, koja nudi široku paletu vrhunskih usluga iz područja revizije, upravljanja rizicima, poreza, poslovnog savjetovanja i financijskog savjetovanja te pravne usluge. Svojim rasponom i obimom usluga te multidisciplinarnim pristupom najsloženijim poslovnim izazovima, naša tvrtka zauzima jedinstveni položaj.

Svim našim klijentima pružamo bogato iskustvo i temeljito poznavanje svih gospodarskih sektora, kao i usluge vrhunske kvalitete, u čemu smo dosljedni u cijelom svijetu. U području revizije vodeći smo po kvaliteti i cjelovitosti, pri čemu fleksibilnost našeg revizijskog pristupa i revizijske metodologije doprinosi vrijednosti poslovanja naših klijenata. Naši porezni stručnjaci pomažu pratiti trendove koji utječu na poslovanje naših klijenata, kao i u njihovom tumačenju, te iznalaze porezna rješenja koja najbolje odgovaraju organizaciji, kulturi i parametrima rizika naših klijenata. Naši profesionalci u području poslovnog i financijskog savjetovanja usko surađuju s našim nerevizijskim klijentima s ciljem poboljšanja poslovnih rezultata, stvaranja dioničarske vrijednosti i konkurentske prednosti. Nudimo jedinstvene zaokružene usluge koje objedinjavaju tradicionalne konzultantske usluge, kao što su strateški i poslovni konzalting, konzalting u poslovnim aplikacijama, tehnologijama i korištenju vanjskih usluga, i dodatne kompetencije koje se uobičajeno ne povezuju s konzultantskim projektima, kao što su sveobuhvatna porezna rješenja, usluge procjene i upravljanja rizicima i sigurnošću, usluge financijskog savjetovanja i usluge povezane s procesima u upravljanju ljudskim potencijalom.

Naše kolektivno i respektabilno nasljeđe stečeno suradnjom s velikim multinacionalnim kompanijama omogućilo nam je jedinstveno poznavanje problematike s kojima se suočavaju predsjednici uprava, financijski direktori i nadzorni odbori. Od korporativnog rukovođenja do definiranja i neometanog odvijanja procesa duž cijelog opskrbnog i distribucijskog lanca, naši djelatnici u svemu nude vrhunske sposobnosti i kompetencije. Naša sposobnost višedimenzionalnog sagledavanja i kultura suradnje omogućuju nam primjenu zaokruženog, tzv. 360-stupanjskog pristupa s pomoću kojeg iznalazimo cjelovitija rješenja za naše klijente i doprinosimo rastu njihove vrijednosti. Uvjereni smo da je to ono po čemu se Deloitte izdvaja.

Deloitte Hrvatska

U Hrvatskoj profesionalne usluge pružaju Deloitte d.o.o. i Deloitte savjetodavne usluge d.o.o. (u daljnjem tekstu «Deloitte Hrvatska»), te su obje tvrtke članice regionalne organizacije Deloitte Central Europe Holdings Limited. Deloitte Hrvatska jedna je od vodećih tvrtki za pružanje usluga revizije, upravljanja rizicima, poreza, poslovnog savjetovanja i financijskog savjetovanja te pravne usluge i usluge za Europsku uniju, a navedene usluge pruža više od 140 domaćih stručnjaka i specijaliziranih stručnjaka iz inozemstva.

Deloitte Hrvatska pruža usluge revizije, poreznog konzaltinga, poslovnog i financijskog savjetovanja tvrtkama iz različitih gospodarskih sektora. Zahvaljujući globalnoj mreži tvrtki članica u više od 150 zemalja, Deloitte raspolaže vrhunskim svjetskim ekspertima i detaljnom lokalnom ekspertizom, na temelju kojih pomaže uspješnosti svojih klijenata u njihovom poslovnom okruženju. Deloitteovih oko 200.000 stručnjaka usmjereno je postizanju izvrsnosti.

Deloitteove stručnjake ujedinjuje kultura međusobne suradnje koja promiče poštenje, vrhunsku vrijednost za klijente, uvažavanje suradnika te snagu kulturalnih raznolikosti. Oni djeluju u okružju koje potiče kontinuirano učenje te nudi nove poslovne izazove i prilike za razvitak karijere. Deloitteovi stručnjaci posvećeni su jačanju društvene odgovornosti tvrtke, izgradnji povjerenja javnosti i pozitivnom učinku na zajednice u kojima djeluju.

Saznajte više

  • Kodeks etičkog i profesionalnog ponašanja
    Integritet i povjerenje

Ostanite povezani

Zahtjev za suradnju

Zahtjev za suradnju

Pišite nam

Pišite nam

Office locator

Naš ured 

Podjelite sadržaj

LinkedIn Facebook Tweeter Ostalo

Društveni servisi