Naša web stranica koristi tzv. cookije ili kolačiće kako bi Vam prilagodili ponuđeni sadržaj te omogućili kvalitetniju uslugu. Korištenjem naše web stranice pristajete na cookije koje koristimo. Za više informacija molimo Vas pročitajte naše uvjete korištenja cookija.

Dodaj u favorite E-mail Ispiši ovu stranicu

Konferencija: Transformacija u digitalnom svijetu

Utjecaj telekomunikacija, medija i tehnologije na poslovanje

Poslovni dnevnik Priopćenje za javnost Podijelite na LinkedInu    Podijelite na Facebooku    Podijelite na Tweeteru

Transformacija u digitalnom svijetuKonzultantsko-revizorska tvrtka Deloitte održala je 12. veljače 2013. u Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade konferenciju posvećenu industriji tehnologije, medija i telekomunikacija (TMT) i njenom utjecaju na druge industrijske grane.

Fokus ovogodišnje konferencije bio je na sinergiji tehnologije, medija i telekomunikacija (TMT) sa ostalim industrijskim granama u Hrvatskoj (maloprodaja, bankarstvo i zdravstvo).

U sklopu konferencije predstavljeni su rezultati istraživanja trendova u mobilnoj industriji u Hrvatskoj i svijetu te trendovi razvoja društvenih mreža. Poseban naglasak na konferenciji bila je analiza i predstavljanje navika potrošača u Hrvatskoj (kako Hrvati koriste mobilne uređaje, što s njima rade, koliko su spremni platiti usluge…).

Istraživanja su predstavili Luka Baranović, Deloitteov TMT leader za Adriatics regiju i Davor Runje, direktor agencije DRAP i stručnjak za društvene mreže.

Tehnologija, mediji i telekomunikacije (TMT) i njihov utjecaj na druge industrijske grane

U sklopu konferencije održan je i okrugli stol o razvoju TMT industrije te njenom utjecaju na druge industrijske grane. Sudionici okruglog stola bili su Ivona Janjić, (direktorica sektora marketinga, Konzum), Hrvoje Veselko (direktor prodaje, Vipnet), Ivan Skender (operativni direktor Sektora za marketing za poslovne korisnike, T-Hrvatski telekom), Igor Strejček (direktor Direkcije upravljanja distributivnim kanalima, Erste banka), Luka Vončina (pomoćnik ministra, Ministarstvo zdravlja), Davor Runje (direktor agencije DRAP), a moderator je bio Luka Baranović.

Kontaktni podaci

Ime i prezime:
Ana Kovačec Cofek
Tvrtka:
Deloitte Hrvatska
Naziv radnog mjesta:
Menadžerica, marketing i korporativne komunikacije
Telefon:
+385 (1) 23 51 900
E-mail:
acofek@deloittece.com

Povezane teme

Društveni servisi