Naša web stranica koristi tzv. cookije ili kolačiće kako bi Vam prilagodili ponuđeni sadržaj te omogućili kvalitetniju uslugu. Korištenjem naše web stranice pristajete na cookije koje koristimo. Za više informacija molimo Vas pročitajte naše uvjete korištenja cookija.

Dodaj u favorite E-mail Ispiši ovu stranicu

Nekretninski sektor

Real EstateKad su nekretnine među glavnom imovinom poslovne organizacije, ne postoji manjak zainteresiranih, a time ne izostaju ni pritisci. Pregledavajući ono što je često najveća stavka u bilanci, lako je utvrditi da je upravljanje nekretninama u skladu s korporativnom strategijom uz istovremeno poštivanje regulative na svim razinama državne uprave i lokalne samouprave te uvažavanje interesa građana jedna od vaših zadaća.

Naši stručnjaci za nekretnine dobro su upoznati sa svim područjima poslovanja u ovome sektoru - od odabira lokacije i upravljanja objektima do složenih pitanja oporezivanja i financiranja, za koja nude odgovarajuća rješenja. Nudimo savjetodavne usluge u pogledu tržišta kapitala, omjera dužničkog i vlasničkog kapitala, vrijednosnih papira, analize nekretnina te procjene udjela. Nudimo i cjelovitu paletu usluga po pitanju računovodstva nekretnina, korporativnog upravljanja, kao i usluge revizije i porezne usluge. U naše klijente ubrajaju se pravne osobe kao vlasnici nekretnina, zatim subjekti koji se bave razvojem nekretnina, upravljanjem nekretninama, te mirovinski fondovi i subjekti iz sektora trgovine, gradnje, trgovine na malo, hotelskog, stambenog, javnog i privatnog sektora.

Saznajte više

  • 500 najvećih tvrtki u Srednjoj Europi
    Deloitte CE Top 500
  • Istraživanje stavova financijskih direktora u Srednjoj Europi

Naši stručnjaci

Juraj MoravekJuraj Moravek,
Rukovoditelj sektora financijskih usluga i usluga u nekretninskom sektoru
Deloitte Hrvatska

Ostanite povezani

Zahtjev za suradnju

Zahtjev za suradnju

Pišite nam

Pišite nam

Office locator

Naš ured 

Podjelite sadržaj

LinkedIn Facebook Tweeter Ostalo

Društveni servisi