Naša web stranica koristi tzv. cookije ili kolačiće kako bi Vam prilagodili ponuđeni sadržaj te omogućili kvalitetniju uslugu. Korištenjem naše web stranice pristajete na cookije koje koristimo. Za više informacija molimo Vas pročitajte naše uvjete korištenja cookija.

Dodaj u favorite E-mail Ispiši ovu stranicu

Industrije

Fokus na potrebe klijenata

IndustriesMnogi naši eksperti za pojedini sektor imaju višegodišnje iskustvo rada u tim sektorima, te stoga raspolažu znanjem potrebnim za razumijevanje specifičnih sektorskih problema, koje primjenjuju na korist naših klijenata


Deloitteovi stručnjaci ne vjeruju da za sve postoji jedno standardno rješenje.

Upravo iz tog razloga su rješenja koja nudimo dragocjena jer su prilagođena gospodarskim sektorima u kojima posluju naših klijenti, tržištima na kojima oni nastupaju te jedinstvenoj situaciji u kojoj se nalaze. Zahvaljujući pristupu koji se zasniva na sektorskoj specijalizaciji, profesionalci koje postavljamo kao članove timova dobro su upoznati s postojećim trendovima i tehnologijama u predmetnom sektoru, kao i konkurentskim izazovima klijenata.

Neovisno o vrsti djelatnosti klijenata, imamo iskustvo i znanja potrebna za kreiranje jedinstvenih rješenja posebno prilagođenih vašoj organizaciji.

Saznajte više

  • 500 najvećih tvrtki u Srednjoj Europi
    Deloitte CE Top 500
  • Novosti u financijskoj industriji - 7/2014
    Početak novih procesa u nadzoru financijskih institucija

Ostanite povezani

Zahtjev za suradnju

Zahtjev za suradnju

Pišite nam

Pišite nam

Office locator

Naš ured 

Podjelite sadržaj

LinkedIn Facebook Tweeter Ostalo

Društveni servisi