Naša web stranica koristi tzv. cookije ili kolačiće kako bi Vam prilagodili ponuđeni sadržaj te omogućili kvalitetniju uslugu. Korištenjem naše web stranice pristajete na cookije koje koristimo. Za više informacija molimo Vas pročitajte naše uvjete korištenja cookija.

Dodaj u favorite E-mail Ispiši ovu stranicu

Naše usluge

FSI Naše uslugeU sklopu Deloitteove potpuno integrirane tvrtke u Srednjoj Europi, naš tim za sektor financijskih usluga u Hrvatskoj ne samo da je u mogućnosti ponuditi svoje stručnjake u zemlji nego i naše profesionalce iz cijele regije.

Raspolažemo svim resursima koji vam mogu biti potrebni, kao i kvalitetom, kreativnošću i širinom perspektive, što nam omogućuje da vam prezentiramo način sagledavanja kojim možete uvesti promjene u svoj način rada i promijeniti svoje rezultate.

Aktuarska rješenja i rješenja za osigurateljnu djelatnost Aktuarska rješenja i rješenja za osigurateljnu djelatnost
Novo stoljeće je razdoblje ogromnog pritiska na sektor osiguranja u cijeloj Europi. Postojeće silnice se slamaju – vrijednost imovine opada, intervencija države i regulatornih tijela sve je intenzivnija, distributerima pripada lavovski dio prihoda na ključnim tržištima.
 
Revizija Revizija
Deloitte na globalizaciju poslovanja odgovara svojim zaštićenim internacionalnim revizijskim pristupom koji koriste sve tvrtke članice DTT-a. Naš globalan revizijski pristup, poznat pod nazivom AuditSystem/2 (AS/2), prvi je koji je uključio potpuno integriranu revizijsku metodologiju, standardnu dokumentaciju i praktičan softver.
 
Usluge upravljanja rizicima u poduzeću Usluge upravljanja rizicima u poduzeću
Potreba za učinkovitim upravljanjem rizicima nikada nije bila toliko važna kao sada. Naš tim stručnjaka za tržišta kapitala u Hrvatskoj i Srednjoj Europi pomaže klijentima da se usavrše u upravljanju rizicima povezanima s poslovanjem na tržištima na kojima trguju.
 
Poslovni konzalting Poslovni konzalting
Naš predan tim za sektor financijskih usluga nudi stručna tehnička i poslovna znanja bez premca. Upravo je način na koji angažiramo kolege iz raznih disciplina, podučavamo ih i s njima surađujemo je ono čime se Deloitte izdvaja od svoje konkurencije.
 
Porezi Porezi
Svaka transakcija ima porezni učinak. U Deloitteu, stručnjaci za poreze predano rade kako bi klijentima iz sektora financijskih usluga pomogli da ostvare veću dobit kroz cjelovitu paletu poreznih usluga kojima učinak mnogih poreza s kojima se naši klijenti suočavaju svode na najmanju moguću razinu.
 
Usluge financijskog savjetovanja Usluge financijskog savjetovanja
Savjetodavne usluge u transakcijama pripajanja, postavljanje modela za procjenu vrijednosti i poslovanja, strateška pomoć.

Više Saznajte više

 • Novosti u financijskoj industriji - 7/2014
  Početak novih procesa u nadzoru financijskih institucija
 • MSFI 13 Mjerenje fer vrijednosti
  MSFI novosti, prosinac 2013.
 • Novosti u financijskoj industriji - 12/2013
  Poravnanje rizika i potraga za dioničkom vrijednosti | Glas malih osiguranika | Podizanje profitabilnosti po proizvodima, klijentima i savjetodavnim uslugama u sklopu upravljanja bogatstvom | Generacija „zašto“

Ostanite povezani

 • Zahtjev za suradnju
  Pošaljite nam zahtjev za suradnju
 • Kontaktirajte nas
  Komentari i pitanja o našim uslugama, karijerama, web stranicama
 • Naš ured
  Adresa, telefon, fax, lokacija na mapi
Društveni servisi