Skapa effektiva momsprocesser

Seminarium i Göteborg

Startdatum och tid

den 20 februari 2014 08:30

Slutar

den 20 februari 2014 10:00

Tidszon

(GMT+01:00) Amsterdam, CopenHagen, Madrid, Paris, Vilnius

Lokal

Deloitte
Södra Hamngatan 53
Göteborg

Anmälan

Se information i texten

Registreringen till evenemanget har stängt.

Detta seminarium är nu fullsatt. Om du vill skriva upp dig på vår reservlista är du välkommen att skicka ett mejl till Annika Davies, anndavies@deloitte.se.

I många bolag är momshanteringen utspridd över stora delar av verksamheten. Redan då en faktura skapas eller bokas fattas ett momsbeslut som kan komma att påverka den slutgiltiga momsrapporteringen. Utöver detta tas många momsbeslut idag i affärsystemet, utan manuell inverkan eller granskning. När momsrapporteringen upprättas är de flesta momsbeslut redan fattade och kan i många fall vara svåra att granska.

Välkommen till ett seminarium där vi diskuterar vanliga fällor och fel i momshanteringen. Vi behandlar även de utmaningar som uppstår genom standardisering och centralisering av momshanteringen i kombination med teknologins ökade betydelse, samt hur man kan använda detta för att skapa effektiva processer och rutiner som säkerställer en korrekt momsredovisning och gör skattefunktionen till en strategisk partner.

Vi riktar oss till dig som antingen har det övergripande ansvaret för momsrapportering i din roll som moms-/skattechef, redovisnings-/ekonomichef/CFO, eller som har det dagliga ansvaret i egenskap av controller eller liknande. Seminariet leds av våra momsexperter Henrik Karlsson och Carolin Symmons.

Anmälan

Sista anmälningsdag är den 14 februari. Seminariet är kostnadsfritt.

Genomgången börjar kl 08.30. Registrering samt kaffe/te och smörgås från kl 08.00.

Kontakta oss

Har du frågor är du välkommen att kontakta Annika Davies, anndavies@deloitte.se, +46 752 46 21 62.

Registreringen till evenemanget har stängt.