As One

Een nieuwe kijk op leiderschap

As OneAs One is een vooruitstrevende manier van leiderschap die bestuurders meer grip geeft op het succesvol uitrollen van zakelijke strategieën en grootschalige veranderingen in hun organisatie. As One bestaat uit een op analytische data gebaseerde methodologie, een management discipline en een verzameling aan bronnen en tools. Deze middelen helpen bestuurders om medewerkers te motiveren meer samen te werken aan het bewerkstelligen van organisatiedoelstellingen.

As One biedt handvaten voor bestuurders die een nieuwe strategie uitrollen of die betrokkenheid bij de implementatie van een huidige strategie willen vergroten. As One geeft ook antwoorden op vragen rondom het omgaan met een crisis in uw organisatie en het verhogen van prestaties.

De As One-service-offering helpt cliënten van Deloitte hun productiviteit te ontketenen, het potentieel van medewerkers te benutten en de organisatie te inspireren tot een sterkere betrokkenheid bij een gezamenlijke doelstelling. Van As One-inzichten tot As One-interventies, de service-offering dwingt bestuurders een belangrijke risicofactor onder ogen te zien: “Zijn mijn medewerkers bereid en bekwaam genoeg om de taken die noodzakelijk zijn voor het behalen van de organisatiedoelstellingen uit te voeren?”
As One steunt op de ervaringen en inzichten van de leiders van de verschillende Deloitte firma’s en bundelt deze kennis in een collectief leiderschap waaruit cliënten voordeel halen.

Wat bieden we aan?

As One-perspectief
Een beter begrip van de manier waarop organisaties hun doelstellingen behalen. Onderdeel hiervan zijn de volgende acties:

 • Een rigoureus, maar tegelijk intuïtief model dat As One-succesfactoren beschrijft.
 • Handvaten om de As One succesfactoren om te zetten naar een concreet stappenplan.

As One-diagnose
Een proces waaruit duidelijk wordt in hoeverre een organisatie eigenaar is of kan worden van de As One-gedragsvormen. Onderdeel hiervan zijn de volgende acties:

 • Een onderzoek uitvoeren om het As One-potentieel van een organisatie te bepalen.
 • Opnieuw bekijken en analyseren van verbeterpunten.

As One-interventies
Een gepersonaliseerd plan dat organisaties helpt om individuele acties om te buigen in een collectieve kracht. Onderdeel hiervan zijn de volgende acties:

 • Een tactisch plan ontwikkelen om As One-gedragsvormen te verankeren in de organisatie.
 • Implementatieplan opstellen waarbij sleutelposities binnen de organisatie worden geactiveerd of organisatie-brede aanpak uitrollen ter verbetering van prestaties.

Contact opnemen

De As One-professionals van Deloitte Nederland hebben intensieve training in de As One-methodologie gevolgd. Hun kennis en ervaring garanderen een advies op maat. Voor meer informatie, neem vrijblijvend contact op met: Hebe Boonzaaijer, tel: +31 (0)6 12 58 19 66.

Meer informatie

 • As One-boek (only available in English)
  Bestseller van Mehrdad Baghai and James Quigley (CEO Deloitte), with Ainar Aijala, Sabri Challah, and Gerhard Vorster.
 • As One-methodologie (only available in English)
  De As One-methodologie is gebaseerd op nieuwverworven inzichten in de manier waarop mensen aankijken tegen onderling samenwerken. Deze inzichten zijn het resultaat van diepgaande analyse van vele business cases waar organisaties door een As One-aanpak enorm succesvolle resultaten boekten.
 • As One-diagnostiek (only available in English)
  De behoefte aan collectief leiderschap is dringender dan in het recente verleden. As One biedt bestuurders het competitieve voordeel in de huidige diverse, complexe en onderling verbonden – maar tegelijk gepolariseerde – zakelijke wereld.

Vraag een offerte aan