Adótanácsadás

A Deloitte az integrált adótanácsadási szolgáltatások széles skáláját kínálja. Több tudományág ismeretanyagát és innovációs tapasztalatát, valamint üzleti ismereteinket és iparági tapasztalatunkat ötvöző megközelítésünk segítségével igyekszünk elősegíteni, hogy ügyfeleink sikerrel helytálljanak a nemzetközi piacokon is.

calculator A „Deloitte International Tax Source” (DITS) adatbázis
A DITS adatbázis világszerte több mint 60 állam adókulcsairól, egyezmény szerinti jövedelemadó-kulcsokról, valamint összehasonlító formában holdingcégekről és transzferárakról tartalmaz adatokat.

compass Az „International Tax Business and Guides” adatbázis
Ez a könnyen kezelhető adatbázis több mint 100 fontos kereskedelmi joghatóság adó- és gazdasági kérdéseiről tartalmaz hasznos adatokat.

puzzle pieces Nemzetközi transzferár-stratégiamátrix 2010
A Deloitte 2010-es útmutatója világszerte 51 joghatóság transzferár-rendszeréről, valamint a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztés Szervezetéről (OECD) tartalmaz alapvető adatokat.

Adótanácsadási szolgáltatásaink

Ország


 Deloitte Image 

 

A Deloitte név az Egyesült Királyságban “company limited by guarantee” formában alapított Deloitte Touche Tohmatsu Limited társaságra és tagvállalatainak hálózatára utal, melyek mindegyike önálló, egymástól elkülönülő jogi személy. A Deloitte Touche Tohmatsu Limited és tagvállalatai jogi struktúrájának részletes bemutatását a következő link alatt találja: www.deloitte.hu/magunkrol.